Bemutatkozás

Kedves Horgásztársam!

Image

Először is engedd meg, hogy bemutatkozzak!

Németh Attila vagyok, egyéni vállalkozó. Bottartó fejeket és kereszttartókat gyártok.

Vállalkozásom 2013 januárjában kezdtem. Hosszú hónapok, előzetes tervezések előzték meg azt, amíg konkrét terv és termék lett a gondolatok vége.

Ez a termékcsalád újnak számít a horgászvilágban. A technológia, a bevonat mind ismeretlen, és idegen volt a horgászok körében. Az emberek eddig csak műanyaggal találkoztak. A vízparton leszúrás közben eltörött a fej, sérült a kéz, és mehetett az emberke a bicskájával ágast faragni. Hát ráfaragott! Ezzel jó magam is többször jártam így. Munkámból eredően jött az ötlet, hogy legyen sokkal strapapírobb az alapanyag, így döntöttem az alumínium mellett.

 

Az öntéstechnológiából adódóan a termékek masszívak, strapabíróak. A speciális bevonat maximálisan védi a botokat. Minden termékhez egyedi öntőminta készült, amely több tízezer darabig garantálja a minőséget, és mérethűséget. A meneteket magam vágom rá a fejekre, majd csomagoláskor rákerül a kontraanya, amely egyben minőség-ellenőrzés is.

A termékek minőségére nagyon odafigyelek, törekszem a hibák elkerülésére, nem adok ki a kezemből sorjás, hibás darabokat. Hosszútávú garanciát vállalok a termékeimre.

2014 nyarán döntöttem el, hogy saját név alatt forgalmazom az új termékeket. A „márkanév” az ALUFLOKK lett. Ez az év a már meglévő termékek forgalmazásából, és az új ötletek megvalósításából állt. Hosszú hónapok telnek el, míg egy gondolatból kész termék lesz.

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra. Kívánom, hhogy termékeimet használva a horgászat minden percét igazi ajándékként éld meg! Amennyiben kérdésed/észrevételed merülne fel, kérlek jelezd felém!